Kontakt

Trimmet
Huldregatan 22
506 42 Borås

Tidsbokning: 033-136768

Hitta hit »

Om Trimmet och mig

Jag har så länge jag kan minnas haft djur i mitt liv, hästar, katter och andra smådjur, men det är framför allt hundarna som fångat mitt hjärta. Min första hund var en Cairnterrier, en ras som behöver trimmas. Och det var på detta sätt som jag först kom i kontakt med hundtrimning.

När det var dags för prao i skolan fanns det en praktikplats på Sjöbo hundtrim, mycket tjat på syokonsulenten lönade sig. Praktikplatsen var min! Det var så jag kom i kontakt med Morgan Granander och Sjöbo hundtrim. Behöver jag ens säga att även praktiken året efter ägde rum här.

Åren som kom passade jag ofta hundar åt Morgan och följde även med honom på en hel del hundutställningar.

 
 

Mitt hundintresse bara växte med åren, och när jag hade gått ur gymnasiet ordnade Morgan ett jobb med hundar i Italien till mig. Jag stannade nere i Milano i två år, där jag hade huvudansvaret för kennelns hundar och deras skötsel, samt jobbade i hundtrimmet och med deras hundpensionat.

Väl hemma igen började jag som elev hos Morgan på Sjöbo hundtrim, och idag har jag kommit fram till punkten då jag har mitt eget hundtrim, Trimmet.

Hemma hos oss bor det idag två stycken Cairnterrier. Vilka lägger grunden till min hunduppfödning, under kennelnamnet Laphroaig’s. Här bor också en liten westietik, som är våran soffvärmare här hemma.